IT Software

Devino Programator!

IT software
De ce să alegi domeniul IT în 2019 și cum să începi ?

Următoarea mare curiozitate și, posibil, problemă este cum ajungi să lucrezi în acest domeniu atât de fructuos, de căutat, de sigur, de pe piața de muncă din România?

Detalii
Cursuri IT
Cursuri IT sau internship?

Îți dorești să lucrezi în domeniul IT și nu ești sigur/ă de unde să începi? Știi deja că unele dintre cele mai simple căi ar fi să urmezi cursuri de IT însă în același timp te tentează și un internship. Ai auzit de la prieteni sau cunoștințe fie de prima metodă, fie de a doua, dar nu ești convins/ă pe care să o alegi.

Detalii
Cursuri programare
Dezvoltator full-stack

În linii mari, un dezvoltator full-stack este acel programator care a acumulat experiență atât în limbaje precum JS, HTML și CSS, cât și în limbaje de programare de tipul Java, C#, C++, Python etc - Cursuri IT.

Detalii
Facultate IT
Cursuri IT online sau facultate de profil?

Te întrebi care soluție ar fi mai potrivită pentru a începe cariera ta în IT și alternezi între a urma cursuri online sau o pregătire academică de profil?.
Depinde foarte mult de timpul pe care ești dispus să îl investești și dacă lucrezi deja sau ești student.

Detalii
HTML, CSS, JavaScript, Cursuri IT
De ce e important să știi HTML, CSS și JavaScript?

Te-ai hotărât să devii programator. Știi exact că aceasta este calea pe care vrei să mergi de aici înainte, motivația există doar că ești în impas: nu știi de unde să începi.

Detalii
HTML, CSS, JavaScript, Cursuri IT
De ce este bine ca un programator să aibă cunoștințe de bază în SQL?

În vastul domeniu IT, cel mai important aspect al jobului de programator este să aibă un mindset specific, înclinat spre analiză profundă. Cu alte cuvinte, să nu se lase până nu înțelege care este problema, de unde apare ea, cum poate fi rezolvată și ce soluții trebuie implementate pentru a nu mai reapărea sau pentru a fi identificată în timp util data viitoare.

Detalii
Recrutare IT

In functie de complexitatea pozitiei, procesul nostru de recrutare si selectie dureaza de la 1 pana la 3 saptamani.
Ai nevoie de ajutorul unor profesionisti care sa te ajute pe recrutare? Noi avem proceduri de lucru eficiente care ne permit sa lucram repede si bine!

Detalii
Programator junior, mediu sau senior în programare

În programare, nivelul de senioritate la care te situezi are importanță atât la nivel financiar, in procesul de recrutare IT cât și în ceea ce privește task-urile pe care le vei primi.

Detalii
Front-end versus Back-end

Pentru a face alegerea potrivită profilului tău este necesar să cunoști în primul rând distincția între frontend și backend. De asemenea, un alt factor important pentru aspiranții la poziția de dezvoltator ar mai fi cel financiar, unde există într-adevăr diferențe notabile între front și backend.

Detalii
TOP